tiistai 2. joulukuuta 2014

Candy cane washrags

AKA Tikkunekku- tiskirätitMe ollaan Helkyn kanssa virkailtu kesästä asti tiskirättejä lähes kilpaa. On kokeiltu eri malleja ja monia eri värejä. Tällä kertaa koukkusin rättejä suloisissa karkkiväreissä, sillä hei, jokaisella tytöllä on oikeus pinkkiin tiskirättiin! Tai fuksian punaiseen. Tai valkoiseen. Tai harmaaseen. No anyways, tiskaaminen ja siivoaminen on itsessään tylsää, niin jollainhan sitä voi koittaa piristää. ;)


Koska kohta on jo joulu, pääsivät rätitkin kuviin kuusen alle.


Kerän lopuista syntyi myös pikkuinen tawashi- pesusieni.


Rätit on virkattu Blend bamboo- langasta, joka on ihanan pehmoista työstää. Suosin muutenkin tiskiräteissä bambulankaa puuvillan sijaan, sillä bambu on puuvillaa imukykyisempi kuitu. Bambu on itsessään myös jo hieman antibakteerista, mikä on vaan plussaa rättien kohdalla. 
Rätit on virkattu neliöinä pylväillä. Välissä on kerroksia joissa joka toisen pylvään korvaa ketjusilmukka, siten rätistä tulee mukavan ilmava ja nopeammin kuivuva. Kokoa rätillä on saman verran kuin normaalilla tiskirätillä, eli n. 18cm x 18cm.
Jouluisen kuvaussession päätteeksi rätit saivat päällensä paperipaidat ja ovat nyt valmiina lähtemään maailmalle. Tiedä vaikka sellainen löytyisi juuri sinun joulupaketistasi..
Lämpöistä joulun odotusta

Iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti