torstai 19. helmikuuta 2015

Afrikankukkia ja iloisia hippoja

Sain jo kotona nuhteita siitä etten ole hippoja aiemmin blogissa esitellyt, joten yleisön pyynnöstä, Iloiset Hipot olkaa hyvä!


Ihastuin syksyllä Heidi Bearsin suunnittelemiin, afrikankukista virkattuihin pehmoeläimiin. Pehmot ovat olleet tosi suosittuja muutenkin, ja Happypotamus varmaan juurikin se suosituin malli. Googlettamalla löytyy paljon kuvia eri puolilla maailmaa virkatuista hipoista.


Hipot ja muutkin pehmot siis tehdään yhdistelemällä erimallisia afrikankukkia toisiinsa, jolloin kukilla saadaan luotua 3D-muotoja. Ohjeet Happyyn ja muihin pehmoihin löytyvät Ravelrysta. Ohjeet ovat maksullisia, mutta edullisia ja erittäin tarkasti laadittuja. Lisää juttua pehmoista ja vinkkejä niiden tekoon liittyen löytyy myös Heidin omasta blogista.

Tähän mennessä olen virkannut kaksi Happypotamusta ja seuraavat on jo suunnitteilla. Näissä on niin kiva leikitellä iloisilla väreillä ja ovathan valmiit pehmot aivan supersuloisiakin.


Ensimmäisen hipon tein omalle pojalleni 1-vuotis synttärilahjaksi. Suosikkilelua siitä ei tullut, mutta leikeissä on mukana. Sen näkee hipon hieman nuhjuisesta olemuksestakin ;).


Tämä toinen hippokaveri taas on virkattu tilauksesta ja se majailee Lankaset käsityöliikkeen näyteikkunassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti