maanantai 21. syyskuuta 2015

Pienet palmikkoiset

Kesä oli hiljaista osaltani käsityörintamalla, puikot heiluivat vain kahden villasukkaparin verran. Toiset lähtivät maailmalle heti valmistuttuaan joten ne jäivät kuvaamatta kokonaan, nämä taas unohtuivat laatikkoon odottamaan päättelyä. Sieltä ne löydettyäni sukat siirtyivät pöydälle odottamaan päättelyä.. Muutaman viikon niitä siinä pöydällä ihmeteltyäni tartuin itseäni niskasta kiinni ja päättelin ne kokonaiset neljä langanpätkää (wow, mikä suoritus) ja kappas, sukat valmistuivat vihdoin kokonaan.. syyskuussa.. Joskus sitä vaan on saamaton joidenkin asioiden suhteen, kuten tuon töiden päättelyn.


Lankana sukissa on Hot Socks Vintage, ihan mukava perussukkalanka. Ja kun näiden oli tarkoitus valmistua lämmittämään jalkoja jo viileässä kesäsäässä, jätin varret lyhyiksi. 


Pienenä piristyksenä neuloin ulkosyrjiin vielä pienet palmikot, Mukavasti ne lämmittävät nyt syksylläkin.

2 kommenttia:

  1. Tein itse just kanssa ihan lyhytvartiset sukat, just hyvät kummalliseen välisäähän kun voi käyttää vaikka puuvillasukkien kanssa. Ja tossuina kotona!

    VastaaPoista
  2. Hei, alunperin ajauduin tänne sivuillesi virkattujen sydänten myötä. Nämä sukathan on nyt in ainakin nuorison keskuudessa kun nilkat pitää olla paljaana.

    VastaaPoista