perjantai 14. elokuuta 2015

Tiskiliinoja ja bambuisia pesulappuja

Blogissani on aikaisemminkin ollut juttua bambuisista pesulapuista, sekä etenkin tiskiliinoista, mutta bear with me, vielä tämä postaus.


Nämä pesulaput on virkattu hieman eri tavoin kuin nämä aiemmin tekemäni. Lappuset siis muodostuvat tavallisista pylväs- ja ks- kerroksista. Lankana kuitenkin sama vanha tuttu, eli Blend Bamboo.Orkideani on innostunut kukkimaan tänä kesänä runsaasti, joten se pääsi kuviin mukaan.


Tietokoneen päivitysten myötä vanhat tiskiliinojen vyötteet menivät uusiksi ja uudet näyttävät tältä. Samalla jouduin uusimaan saippuoilleni tekemät vyötteet, joten päätin nyt tehdä kaikki yhteneväisiksi ja samalla taustakuvalla, sekä fonteilla. Mitäs tykkäätte?3 kommenttia:

 1. Kuvat on muuten tosi kauniita. Mä ihmettelen tuota sun niin tasaista käsialaa virkatessa. Ei mulla vaan onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä virkkaan (ja neulon) suht tiukkaa, johtuisko tasaisuus siitä? Koska sitten jos koitan saada tehtyä löysemmin, jälki on kaikkea muuta kuin tasaista..

   Poista
 2. Moi,
  ostin noita bambukasvoliinoja pari viikkoa sitten (ja niiden innoittamana tulin näille sivuille). Ovat tosi käteviä ja hyviä päivittäisessä käytössä. Kiitos kestävästä ideasta!

  Minna

  VastaaPoista