maanantai 25. toukokuuta 2015

Viikonlopun puuhasteluja

Olen tämän kevään aikana puuhastellut niin innokkaasti itsetehtyjen saippuoiden parissa että virkkaukset ja neulomukset ovat jääneet hieman aiempaa vähemmälle. Viikonloppuna sainkin ensimmäisen erän pyykkisaippuoita viimeisteltyä ja tänään sain toimitettua ne jälleenmyyjälle. Nyt sitten jännittää että kuinka äijän käy ja alkavatko saippuat liikkumaan kaupan hyllyltä mihinkään.


Nämä pyykkisaippuat on valmistettu kookosrasvasta ja ovat oikeita tehoputsareita. Raastettuna se sopii myös konepyykille ja olenkin käyttänyt tätä saippuaa pyykinpesussa jo parisen kuukautta. Pyykkisaippua soveltuu mainiosti nyt kesällä mattopyykkiin ja koska saippuassa ei ole keinotekoisia lisäaineita, voi tällä pyykkäillä ihan huoletta myös mökkirannassa.


Saippuoiden lisäksi tein viikonloppuna koe-erän kylpysuoloja. Nekin pääsevät myyntiin kunhan asianmukaiset turvallisuusarvioinnit ja muut paperiasiat ovat kunnossa. Siihen asti ihastelen ja tuoksuttelen näitä kotona.

Saippuavalikoimaan tulee myöhemmin myös käsien ja vartalon pesuun soveltuvia saippuoita, mutta niistä lisää myöhemmin kesällä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti