torstai 13. elokuuta 2015

Viimeinen Sny- paketti

Kevään Sny-kierroksen viimeinen paketti saapui jo kesäkuussa, joten tässä ollaan nyt kaikkea muuta kuin tyylikkäästi myöhässä blogi- julkaisun kanssa. Anteeksi Sny:ni!!!

Paketin aiheena oli arjen luxus ja sitä pakettini tosiaan sisältiki, ihan runsain mitoin. Ihanan pehmoista Marks & Kattens ekovillalankaa oli pari kerää, sekä Breigaren pörröistä, blingbling- lankaa. Näistä syntyy ehdottomasti jotain ihanan pehmoista talveksi.

Käsityösaralta paketissa oli myös sekä kankaisia, että puisia hand made- merkkejä, pari rullaa kuvioteippiä ja puinen pikkuinen nukke, josta voi askarrella vaikka silmukkamerkin, tms.Lisäksi kuvassa lankojen ja muiden härpäkkeiden alla näkyy sny:ni minulle virkkaama liina, aivan ihana sekin.


Ja mitäpä olisi arjen luksus, jos ei herkkuja! Suklaata ja Caramel latte- pikakahvia, niillä kestää äippi vähän aikaa vedossa.

Ja rentouttavat kylpyhetket, niitä varten sny:ni oli laittanut pakettiin kivan setin joka sisälsi suihkugeeliä, vartalovoidetta ja saippuan.


Mutta parhain paketissa ollut hemmottelujuttu oli kyllä Lushin kuoriva voidepala! Olen haaveillut kokeilevani Lushin tuotteita joku päivä ja nyt sny:ni auttoi minua siinä suunnitelmassa eteenpäin. Rakastan voidepaloja muutenkin, ne ovat niin helppoja kun suihkun jälkeen ei tarvitse läträtä enää erillisten kosteusvoiteiden kanssa, vaan iho on pehmoinen, kuorittu ja kosteutettu jo valmiiksi. 


Lisäksi sny:ni oli varannut pakettiin jotain pientä myös meidän taaperolle, jotta äidillä olisi aikaa itsensä hemmotteluunkin. Tosin meidän herraa kiinnosti alkuun huomattavasti enemmän puiset merkit, kuin dvd, mutta kyllä sekin päivä vielä koittaa että hän malttaa filmin ääressä istua.


Suuret kiitokset siis Sny:ni tästä paketista, sekä koko kevään kierroksesta! 

Niin ja sny- pariksenihan paljastui Apilililuu- blogin Ulla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti