tiistai 16. joulukuuta 2014

Resu, Nukku ja Laina

Joulunalusaika on kiireistä käsitöitä harrastaville, ainakin jos tykkää tehdä ja antaa omatekoisia lahjoja. Useita projekteja on meneillään päällekkäin, lähes joka pöydällä on jonkinlainen lankanyssäkkä ja nurkissa vilisee langanpätkiä (miten ne pirulaiset osaavatkaan piiloutua imurilta).. Minullakin on vielä "muutama" lahja kesken ja kiire uhkaa tulla, vaikka koitinkin aloittaa ahkeroinnin jo suht aikaisin syksyllä. 


No mutta kuitenkin, kaiken tämän lankahärdellin keskellä syntyivät vielä Resupöllö, Nukkupöllö-uniriepu ja Lainapöllö jotka lähtivät Suomen suurin joululahja- keräykseen jossa kerätään itsetehtyjä pehmoleluja jaettavaksi ympäri Suomen eri sairaaloiden lapsipotilaille. Pöllöt kalpenevat monien muiden ihanuuksien joukossa joita keräykseen oli tullut, mutta toivottavasti lämmittävät saajiensa mieltä ja kainaloa KYSissä.

Lainapöllön (kuvassa oik.) ohje on nimensä mukaisesti lainattu Prinsessajuttu- blogista, tosin minun versiolleni tuli pidemmät korvat. Resupöllö (kuvassa vas.) on virkattu Lainapöllössä käytettyä ohjetta mukaillen ja Nukkupöllö- uniriepu syntyi ilman ohjetta. Kaikki kolme on virkattu Blend Bamboo- langasta, joten ne kestävät konepesun ja ovat ihanan pehmoisia halittavia.

- Iitu

2 kommenttia: