keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Joulupaketteihin pakatut

Joulun alla jäi blogipostaukset vähiin, kun piti keskittyä viimeisten lahjojen valmiiksi saantiin. Joulu on siitä kumma deadline että vaikka sen tietää tulevan joka vuosi, niin aina viimeisten paketteihin tarkoitettujen käsitöiden kanssa tulee kiire. Vai onko minulla sittenkin liikaa ideoita, joita pukkaa aina kesken kaiken edellisten töiden ja joita pitää alkaa hetimmiten toteuttaa, vai johtuuko se vain ajanpuutteesta..? Tai kenties molemmista?! Noh, joka tapauksessa, tänä vuonna uuden vuoden lupauksena lupaan itselleni alkaa varautumaan jouluun taas aiempaa aikaisemmin. Ensimmäiset ensi vuoden joulusukat ovatkin jo päättelyä vaille valmiit.. ;)

Tässä pieni kooste joistakin tänä vuonna joulupaketteihin pakatuista värkkäilyistäni:Itsetehtyjä saippuoita, tawashi pesusienen kanssa ja ilman,

koe-erä cake pop- saippuoita
sekä virkattuja meikinpoisto/kasvojenpesulappuja.
Erään pienen tytön pakettiin sujahti pöllöaiheinen virkattu helistin,
ja kahden vähän isomman pojan paketteihin piiloutui ihan tavalliset perussukat.
Innostuin alkutalvesta itsetehdyistä saippuoista ja niitä aionkin tehdä lisää kevään aikana. Varsinkin cake pop- saippuoita, niillä on kiva ilostuttaa ystäviä. Tällä hetkellä minulla on puikoilla useammat sukat, joista alla olevassa kuvassa olevat neulon itsevärjätyistä langoista.
- Iitu

3 kommenttia:

  1. Oi, kaikkea ihanaa! Ihastuin kovasti tuohon suloiseen pöllö helistimeen! <3 :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista