keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Maaliskuun Sny- paketti

Posti toi pari päivää sitten kevään Sny- kierroksen ensimmäisen paketin. Aiheena tässä paketissa oli vastavärit ja niitä löytyikin mukavasti langoista. Vihreä ja punainen villalanka saattavat jäädä kesän yli jemmaan ensi talvea varten, ellen sitten keksi (taas) jonkin idean, joka vaan on heti päästävä toteuttamaan. Muutoin keskeneräisiä ja puikoille/koukulle jonottavia projekteja tässä onkin jo ihan joksikin aikaa eteenpäin.. Musta ja valkoinen Hanko- lanka ovat sellaisia ihanuuksia että niitä polttelee päästä kokeilemaan heti kun vaan keksin että mihin. Tosin Sny:ni muisti minua jo edellisellä viikolla sähköpostilla johon oli koonnut ohjeita minulle inspiraatioksi. Ehkäpä toteutan niistä jonkin.. Jänskää!Lisäksi paketista löytyi pyöröpuikot, oiva lisä puikkovalikoimiin siis, minulla kun ei kovin monia pyöröjä vielä olekkaan. Oikein minun suunmukaisia pähkinöitä herkutteluun, kiva muistivihko josta Sny:ni oli koristellut itse alkusivut, kynä muistiinpanoja varten (kyniä ei ole koskaan liikaa, sillä ne ovat aina häveyksissä) sekä pieniä post it- lappusia joille varmasti löytyy käyttöä myös. Ja mikä ihaninta, Sny:ni oli neulonut minulle tossut! Siis tällaiset mä olen suunitellut tekeväni jo piiiiitkän aikaa, mutta en vaan ole ennättänyt. 

Yllättäin paketin kaikista hauskin juttu oli kuitenkin tämä kortti. Se kuvastaa minun viikonlopun ja maanantain fiiliksiä täydellisesti! Tiedätte varmaan sen tunteen, kun mikään ei tunnu onnistuvan vaikka kuinka yrittää väkertää. :D


Ja olihan paketissa mukana myös pussillinen rai-ruohon siemeniä, mutta pieni puutarhuritoverini bongasi ja vohki sen heti ensimmäisenä äipän aarteiden joukosta.

Joten suuren suuri kiitos Sny:ni ihanasta paketista!!

3 kommenttia:

  1. Hanko taitaisi soveltua esim. virkattuun koriin . Itse neuloin siitä pikkuisen peiton ja se on pehmoinen, mukava iholle. Kivan keväiset tossut on parisi tehnyt, herttaista.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että paketti miellytti sinua! -sny37

    VastaaPoista